ComeOn lanserar en extra Halloween-bonus

Gillar du att spela på nätet? Gillar du schyssta bonusar? Då har du tur! ComeOn har nämligen precis lanserat en stor Halloween-bonus, där de matchar din första insättning med 100% – upp till galna 5 000 kr. Detta är sannerligen en generös bonus, men det gäller att passa på om du vill ta del av den – den är nämligen bara giltig från den 24 oktober till den 10 november. 

halloween

ComeOn har funnits på den svenska spelmarknaden ända sedan 2008 och har därmed en god erfarenhet kring hur man på bästa sätt ska tillvarata sina spelares intressen och ge dem en så trevlig upplevelse som möjligt. 
Förutom en gedigen erfarenhet från branschen, kan de även stoltsera med en svensk licens för spel, utfärdad av svenska Spelinspektionen. Detta innebär att de genomgått – och blivit godkända på – stränga kvalitetskontroller. Det innebär också att alla de eventuella vinster som du kammar hem hos ComeOn är helt befriade från skatt. 

Regler och villkor gäller

Detta erbjudande är helt klart för bra för att missa, och gäller dig som inte tidigare använt dig av någon annan bonus hos ComeOn. Erbjudandet gäller endast spelare bosatta i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Åland och Malta. Du måste vara minst 18 år för att få öppna ett konto, och endast ett erbjudande per IP-adress, hushåll och dator gäller. 
Den minsta insättning som kan göras för att ta del av erbjudandet är 100 kr, och observera att det endast är den första insättning du gör som kommer att matchas. Direkt du gjort din första insättning, kommer insättningen plus bonuspengarna att finnas tillgängligt på ditt spelkonto för att användas. Bonusbeloppet måste omsättas minst 35 gånger innan det går att göra ett uttag. Du har 60 dagar på dig att nå kravet på omsättning, innan din bonus förfaller och därmed anses förbrukad. I övrigt gäller operatörens generella regler och villkor. 

Tips på bra slots

Med ett så stort och brett utbud av spel som du hittar hos ComeOn, kan det vara svårt att välja var du vill börja att satsa dina pengar. Vi tänkte därför ge dig några tips på 3 slots som vi tycker är riktigt roliga och spännande. 

Vi börjar med en nyhet från Yggdrasil, nämligen Age of Asgard. Du som någon gång spelat på en slot från Yggdrasil vet att dessa inte lämnar något till slumpen när det kommer till grafiken. Inte heller här har de gjort det, och det har resulterat i ett riktigt snyggt och innovativt spel.Här spelar du på inte mindre än två 5 x 3 spelplaner – samtidigt. Den övre spelplanen är ljusare och befolkas av vackra valkyrior, medan den nedre spelplanen har ett mörkt och oroväckande tema, där du möter drakar, demoner och andra ohyggliga tingestar. 

Spelet bjuder förutom en dubbel spelplan, även på free spins och expanderande sticky wilds. Dess RTP ligger på 96.2%.

Nästa bidrag i tipslådan är även det en slot från Yggdrasil. Detta är en slot som vi tycker passar alldeles ypperligt nu som det är Halloween-tider och mörkt och ruggigt ute – nämligen Dr Fortuno
I denna ytterst obehagliga slot, möter vi den mycket karismatiske cirkusdirektören Dr Fortuno, och hans skräckinjagande samling av missanpassade individer. Spelet har dessutom en progressiv jackpott, vilket ju inte direkt gör saken sämre. Denna jackpott finns synlig vid sidan av spelplanen, där den placerats tillsammans med en klocka som räknar ned hur lång tid jackpotten har på sig som längst, innan den kommer tvingas att betalas ut. 

Spelplanen består av en klassisk 5 x 3, och i spelet kan du förutom en progressiv jackpott även få free spins och bonusspel.

Vårt tredje bidrag består såklart av en Halloween-slot, vid namn Halloween Jack. Det här är en riktigt skräckinjagande och dyster historia från NetEnt, som vi rekommenderar att du spelar i fullt dagsljus om du har några som helst tendenser till rädsla för mörker. 
Spelet har en riktigt obehaglig bakgrundshistoria om en kvinna, vars smyckeskrin talar till henne med obehagliga röster, och hur hon än försöker göra sig av med det – kommer det alltid tillbaka till kvinnan. 
Naturligtvis möter du både kvinnan och hennes hemsökta skrin i spelet, tillsammans med en hel rad andra, mycket olycksbådande, karaktärer. 
Dess spelplan är en standard 5 x 3 och spelet har en RTP på 96.28%. Det har en maxvinst på hela 3 miljoner, vilket blir ett riktigt fint tillskott i bus eller godis-hinken. 

Skulle inte något av dessa spel falla dig i smaken, kan vi rekommendera att du provar på den funktion med spelförslag som de erbjuder hos ComeOn. Där kan du få förslag på några riktigt intressanta och roliga spel. 

Skrivet 30 oktober, 2019