Emoji Planet

Läs om nya slotlanseringen från NetEnt

NetEnt slutar aldrig imponera oss. Gång efter gång levererar de slots i världsklass och nu är det dags igen. Le – det här kommer bli kul!

Emoji Planet videoslot

Du har sett de förut. Emoji-trenden har tagit världen med storm och i år är de överallt! De glada gubbarna har inte bara fått sin egen film, numera har de även sitt eget spel. Som vanligt är det ingen mindre är världens bästa spelutvecklare som tagit på sig utmaning. För låt oss vara ärliga – hur bra kan egentligen bli? Otroligt bra skulle det visa sig när vi på freespins.nu fick testköra videosloten. Med Emoji Planet får du följa med till en förtrollande värld inuti din smartphone där de färgglada och utrycksfulla symbolerna lever och verkar. Men det är inte bara den glada animeringen som gör videosloten så tilltalande, eller den glada bakgrundsmusiken. Istället är det bonusspelen som gjort den nya NetEnt-sloten till en sådan succé. I Emoji Planet finns nämligen inte traditionella free spins som du aktiverar med hjälp av scatters. Inte heller är den utrustad med vinstrader. Istället har sloten 5 rader, 6 kolumner och så kallade vinstmönster som du triggar igång med hjälp av en drös olika bonusfunktioner – inklusive NetEnts unika Avanlanche.

Freespins och bonusar

Världens ledande spelutvecklare har slått på stort den här gången och gått utanför vad som kan defineras som den klassiska videosloten. Istället för freespins har NetEnt lagt in hela 5 bonusrundor. Läs mer om vad du kan få av respektive bonusfunktion här nedan.

Avalanche: NetEnts unika Avanlanche har vi sett tidigare i Gonzo’s Quest och Aloha! Cluster pays. Med den här funktionen kan symbolerna explodera och försvinna så att nya symbolerna och vinstkombinationer kan ta plats.

Bomb: När bomben aktiveras exploderar 8 symboler på hjulen och för varje förstörd symbol adderas ett slumpmässigt värde till din insats.

Pizza: Ett klunga med 3×3 symboler visas på hjulet och ger dig en vinst.

Kyss: 3 staplade wild symboler fyller hjulen och ger dig 3 extra liv.

Raket: 10 staplade wilds dyker upp och ger dig nya vinstkombinationer.

Hjärtan: När du får två hjärtan multipliceras den sammanlagda vinsten med antalet gånger spelets bonusmätare har fyllts upp.

 

Läs om nya slotlanseringen från NetEnt

Symboler

Inte helt otippat är symbolerna i Emoji Planet självfallet emojis. Den högst utbetalande symbolen är det skrattande ansiktet som multiplicerar din vinst med så mycket som 500 gånger din insats – om du lyckas få alla 30 stycken. Alien-symbolen kan betala ut så mycket som 5 000 mynt och bajshögen i sin tur kan ge en vinst på 4 500 mynt. Andra viktiga symboler att hålla koll på är självklart Wild-symbolen, guldstjärnan, och den Staplande Wild-symbolen, det röda hjärtat, som kan bli vilka andra symboler som helst.

Spela i mobilen

Oavsett om du har en pc, laptop, surfplatta, eller vilken modern mobiltelefon som helst så kan du alltid förvänta dig bästa möjliga casinoupplevelse tack vare NetEnts utveckling och design. Mobilversion fungerar precis på samma sätt vad gäller grafik och funktioner som den gör på datorn – så den enda egentliga skillnaden är att du får möjlighet att Spela Emoji Planet var som helst och när som helst.

Snabba fakta

Tillverkare: Net Entertainment
Release: Augusti 2017
Hjul och linjer: 5 rader, 6 kolumner & vinstmönster
Bonusfunktioner: Avalanche, Bomb, Pizza, Kyss, Raket & Hjärt-funktioner

Skrivet 23 augusti, 2017