Exklusiva freespins har snöat in

Flowers Christmas Edition 

Bara för att tomten har åkt tillbaka till nordpolen betyder det inte att det slutar snöa härliga bonusar. En stor snöstorm är på väg och kommer göra vägarna tjocka av freespins. Ja, du kommer just nu kunna samla på dig exklusiva spins tillsammans med SlotsMillion som just nu har över 1990 olika spel att välja mellan! Denna veckan kommer 8 nya spel utöka spelutbudet, så håll ögonen öppna. Vi kan lova att du inte vill missa denna superbonus som ger dig lite extra att spela för under veckan. 

Få exklusiva spins på julig spelautomat

Ännu har vi inte tröttnat på julen och allt spännande som tillkommer. Bonusar är en sak som man kan räkna med som spelare hos SlotsMillion. Fram till den 15 januari kan du samla på dig 50 spins som du kan använda på två av julens hetaste spel – Flowers Christmas eller Fruit Shop Christmas edition. Gör en insättning på minst 200 kronor med den hemliga koden SNOW50 så kommer du belönas med 50 spins direkt. Snabbt och enkelt är det alltså att samla på dig ett gäng med freespins!

Ta del av veckans freespins såhär: 

  • Gör en insättning på minst 200 kr med koden SNOW50
  • Du belönas med 50 spins direkt
  • Spela dina spins på antingen Flowers Christmas eller Fruit Shop Christmas edition

Erbjudandet gäller till och med den 15/1 kl. 23:59

Välkomstbonusen hos SlotsMillion

För alla nya medlemmar hos SlotsMillion väntar en härlig välkomstbonus. Du kommer få din första insättning dubblad upp till 1 000 kronor. Du kommer också få 20 spins per dag under dina fem första dagar, alltså totalt 100 spins på köpet. Dina snurr kommer finnas på några av SlotsMillions mest populära spelautomater, som Twin Spin. Jack and the Beanstalk, Spinata Grande och fler.

Ditt välkomstpaket innehåller: 

  • 100% bonus upp till 1 000 kr
  • 20 freespins per dag i 5 dagar = 100 freespins

Men innan du drar igång och spelar hos SlotsMillion kan du läsa igenom vår recension om här! Eller kan du komma igång med ditt spelande direkt genom att klicka på länken nedan.

Skrivet 09 januari, 2018