Få 50 freespins varje dag!

rizk_50

Rizk Casino är spelsidan som älskar rättvisa bonusar och många freespins. Nu lagom till alla hjärtans dag så finns ett alldeles speciellt erbjudande som kan ge upp till 50 freespins om dagen. Häng med för att veta hur man gör!

Rizk firar Alla Hjärtans Dag med kärleksfulla freespins

Såhär års är det ju lämpligt att se över sina goda relationer med vänner, nära och kära. Detsamma kände personalen på Rizk, som skickade ut deras tur-vovve Lucky med ett alldeles speciellt Alla Hjärtans Dag erbjudande.

  • Få 50 freespins om dagen, varje dag, när du avancerar en spelarnivå

Erbjudandet gäller mellan måndagen den 13/2 kl 12:00 till nästa måndag den 20/2 kl. 12:00. Varje gång man avancerar upp en spelnivå genom att fylla Rizk Power Bar, så aktiveras 50 freespins för spelkontot, fördelat över 5 dagar. Dagen efter avancemanget aktiveras de första 10 free spinsen och skulle man avancera ännu en nivå under den dagen, ja då har man 20 freespins att spela under dag tre. Och så fortsätter det, som mest kan man alltså aktivera 50 free spins om dagen och sedan även få spela upp till 50 free spins om dagen, om man lyckas klättra minst en nivå om dagen, 5 dagar i följd. Freespinsen finns att spela i följande spel:

Dag 1: 10 free spins på Aloha: Cluster Pays
Dag 2: 10 free spins på Spinions
Dag 3: 10 free spins på Starburst
Dag 4: 10 free spins på Goldlab
Dag 5: 10 free spins på Warlords: Crystals of Power

rizk_beloningar

Välkomsterbjudande hos Rizk

Som ny spelare hos Rizk har man inte bara de vanliga erbjudandena i Rizk Insider att se fram emot. Då och då, i samband med att man går upp några spelar nivåer, så blir man även belönad med ett omsättningsfritt spin på det allsmäktiga Wheel of Rizk. Precis som vid registreringen.

  • Få ett gratis spin på Wheel of Rizk vid registrering
  • Få 200% bonus upp till 1 000 kr vid första insättningen

Det första som sker i samband med en nyregistrering hos Rizk är att spelkontot tilldelas ett gratis spin på Wheel of Rizk. Alla vinster från Rizks egna lyckohjul är helt omsättningsfria och man kan vinna allt från 10 freespins till olika fördelar eller kontantvinster. Därefter är det dags för den första insättningen som ger en 200% bonus som för en insättning av 500 kr ger tre gånger pengarna, dvs. sammanlagt 1 500 kr att spela med.

Skrivet 15 februari, 2017