Få en resa till Indien och en gratis pizza!

jungle books kampanj

ComeOn är ett nätcasino som varit med i matchen ett bra tag. Detta innebär att de vet precis vilka regler som gäller, vad som krävs för att få sina spelare att stanna och locka till sig nya spelare. Vi kan lova att veckans spännande lotteri kommer ta dig med storm. Ta vara på den sista dagen av kampen om en dröm som kan gå i uppfyllelse. 

Hur du kan vinna din drömresa

Som sagt har ComeOn dragit igång en kampanj vi sent kommer att glömma och som kommer ge dig ett pris du inte vill missa. Var med i Djungelboken-tävlingen och ta chansen att vinna en äventyrsresa för två till Indien. Du kommer få flyg, hotell, buffémiddagar, öppen Jeep-safari och 30 000 kr i kontanter att spendera under resans gång, allt till ett värde av 80 000 kronor! Om du inte har turen att vinna just förstapriset finns det 499 andra priser som du kan vinna. 450 000 kronor kommer fördelas mellan 499 spelare. Dessutom kommer det finnas ett lotteri tre dagar efter tävlingen avslutas, där du kan vinna en del av 50 000 kronor!

För att vinna antingen resan eller en del av 500 000 kronor ska du börja spela på Jungle Books och samla  på dig så hög vinst som möjligt för att klättra högre och högre upp på topplistan. Tänk på att du ska snurra för minst 5 kronor per snurr för att dina vinster ska räknas med. Imorgon kommer vinnaren att koras, vi spill ingen tid – var med i dagens äventyr och vinn resan av ditt liv! Kortfattat ska du alltså snurra, ha det kul och hålla tummarna att det är du som vinner!

Djungelboken-tävlingen går till såhär: 

  • Spela på Jungle Books för minst 5 kr/snurr
  • Få den högsta vinsten på ett mynt på ett snurr
  • Vinn en lyxresa till Indien
  • Plats 2 – 500 kommer dela på 450 000 kronor

Välkomstbonusen hos ComeOn

Du kan snabbt och enkelt bli medlem hos ComeOn genom några få steg. Bara genom att fullfölja registreringsprocessen kommer du få 10 gratissnurr på Starburst. När du gör din första insättning kan du välja mellan två olika bonusar. Om du väljer alternativ nummer ett ska du sätta in 100 kronor och få hela 500 kronor att spela för. Det innebär en massiv 400% bonus! Ditt andra alternativ är en 100% bonus upp till 3 000 kronor. Om det inte var nog kommer du få en smaskig pizza hemlevererat till din dörr. ComeOn kommer ge dig en pizzakoden kan du använda på Onlinepizza.se och få din pizza levererad hem till din dörr, en oslagbar kombination!

Ditt välkomstpaket ser ut såhär: 

  • No deposit bonus: 10 freespins på Starburst
  • Alternativ 1: 400% bonus upp till 500 kr + en pizza
  • Alternativ 2: 100% bonus upp till 3 000 kr  + en pizza

Vill du veta mer om ComeOn kan du läsa vår recension här. Annars kan du dra igång och spela redan nu genom att klicka på länken nedan.

Skrivet 28 september, 2017