Månadens ultimata freespins-deal!

betspin dagliga free spins

BetSpins motto är att skapa och erbjuda mite mer oomph i vardagen. Att du ska kunna försvinna från ditt vardaliga liv för en liten stund och komma in i en värld av skoj och roligheter. Här kommer du inte mötas av krångel och jobbiga typer som tror att de vet allt. Schyssta villkor, trevlig personal och ett enormt utbud av spel är vad som väntar på dig hos BetSpins. Men inte minst kommer en del bonusar komma i din väg, så se till att hålla ögonen öppna så du inte missar någon! 

Free spins varje dag i september

Som du kan höra på BetSpins namn är snurren i fokus. September kommer alltså bli en galen månad med spins i mängder. Varje dag kommer du kunna få 30 free spins + 10 super spins till ditt spelkontot bara genom att göra en insättning. Men tänk på att dina snurr bara kommer vara aktiva i 24 timmar efter du fått dem, så spela på! Men för att komma till skott och berätta för dig hur du ska göra för att få dina snurr ska du vara redo. Du kan välja mellan att sätta in mellan 400 kronor upp rill 999 kronor så får du 30 free spins på månadens utvalda spel. Om du vill maxa bonusen ännu mer ska du sätt in 1 000 kronor eller mer så får du 30 snurr + 10 super spins, med andra ord en ännu större chans att kamma hem drömvinsten! Månadens spel där alla dina gratissnurr och super spins kommer hamna är NetEnts superslot Gonzo’s Quest.

Månadens erbjudande hos BetSpin: 

  • Sätt in mellan 400 kr – 999 kr och få 30 free spins på Gonzo’s Quest
  • Sätt in över 1 000 kr och få 20 free spins + 10 super spins på Gonzo’s Quest
  • Dina snurr kommer finnas tillgängligt på ditt spelkonto i 24 timmar efter du aktiverat dem

Erbjudandet hos BetSpin gäller mellan den 1/9 fram till den 30/9 

Välkomsterbjudandet hos BetSpin

BetSpin erbjuder det ultimata välkomstpaketet för nya spelare, speciellt för dig som älskar free spins! Hela kalaset börjar med 200% bonus upp till 500 kronor på din första insättning, dessutom väntar 50 snurr på dig också. När du är varm i kläderna och dragit igång med spelandet ordentligt kommer du få 100% bonus och 50 snurr på din första insättning, och 50% bonus plus 50 snurr på den tredje. Detta kommer summera i upp till 1 500 kronor i bonuspengar och hela 150 gratissnurr på superspelet Starburst. Du kommer få 25 snurr direkt efter du gjort en insättning och resterande 25 dagen därpå.

Ditt välkomstpaket hos BetSpin: 

  • Första insättningen: 200% bonus upp till 500 kr + 50 free spins
  • Andra insättningen: 100% bonus upp till 500 kr + 50 free spins
  • Tredje insättningen: 50% bonus upp till 500 kr + 50 free spins

Vill du veta mer om detta magiska nätcasino ska du läsa vår recension om BetSpin här. Annars kan du dra igång och spela direkt genom att klicka på ”spela här”.

Skrivet 06 september, 2017