Måndagsbonus med free spins i Asgardian Stones

Asgardian Stones NetEnt spel

Idag bjuder Mobilbet in dig till ett fartfylld freespins-erbjudande och som spelare kommer du kunna hämta hem 20 omsättningsfria free spins i NetEnts magnifika spelautomat Asgardian Stones.

Få 20 omsättningsfria free spins hos Mobilbet idag

Hos Mobilbet kan du som spelare idag ta chansen att hämta hem ett gäng härliga free spins och på så vis få en god start på veckan. Här kommer du att med hjälp av en enkel insättning på 200 kr, samt genom att spela på sloten Viking Go Wild, belönas med 20 omsättningsfria free spins i sloten Asgardian Stones.

Om du önskar att ta del av operatörens dagliga erbjudande med free spins ska du nu logga in på ditt spelkonto och aktivera erbjudandet. Sätt därefter in 200 kr och spela för 200 kr på Viking Go Wild. När du sedan uppfyllt detta spelkrav kommer du att bli belönad med dessa 20 omsättningsfria free spins i NetEnts magiska spelautomat Asgardian Stones.

  • Logga in hos Mobilbet och gå in på dagens erbjudande
  • Aktivera bonusen och sätt in 200 kr
  • Spela för 200 kr på Viking Go Wild
  • FÅ 20 omsättningsfria free spins i Asgardian Stones

Öppna konto och få en välkomstbonus hos Mobilbet

Som nyregistrerade spelare hos Mobilbet välkomnas du med ett fartfyllt välkomsterbjudande. Här kommer du först att kunna erhålla 25 insättningsfria free spins som dessa kommer kunna användas på sloten Mega Fortune Dream. Därefter kommer du kunna välja mellan två bonusar som gäller för din första insättning. Antingen kan du välj att hämta hem en bonus som ger dig 300% på din insättning eller en som ger dig 100% på din insättning.

Väljer du bonus på 300% gäller det nu för dig att aktivera denna för att sedan göra en insättning på 200 kr. Totalt kommer du här få 800 kr att spela för och därmed 600 kr i bonus.

Väljer du det andra alternativet och att få 100% i bonus krävs det att du gör en insättning på 2500 kr. Här kommer du att få 2500 kr i bonus och därmed totalt 5000 kr att spela för.

  • Få 25 insättningsfria free spins i Mega Fortune Dreams efter registrering
  • Sätt in 200 kr och få 800 kr att spela för, eller…
  • Sätt in 2500 kr och få 5000 kr att spela för.

Skrivet 12 mars, 2018