Nedräkningen till Black Friday är igång

comeon black friday

Som du kanske vet är årets bästa rea-dag runt hörnet och vi räknar sekunderna till de äntligen drar igång. Men vi kan tjuvstarta lite med ComeOn inför den stora dagen! Vad som står på helgens agenda är bland annat insättningsfria freespins, enorma bonusar och andra super-deals som du inte vill missa!

Besök ComeOn’s butik på Black Friday

Den 24 november är en stor dag, det är både Black Friday och precis en månad kvar till julafton! Detta innebär att ComeOn har fixat fram en drös med bra deals som du kan ta del av. Allt börjar idag, logga in på ditt spelkonto och anmäl dig innan midnatt så kommer du belönas med insättningsfria freespins imorgon när du loggar in! Sedan kommer du också kunna gå bland hyllorna i butiken och plocka på dig bonus efter bonus med dina ComeOn-poäng. Välj ur casinots breda sortiment av produkter som lotterier, gratisbonusar och insättningsbonusar. Samla så mycket du kan bära och dra igång och spela direkt!

Ta del av Black Friday såhär: 

  • Anmäl dig till kampanjen idag innan midnatt och få insättningsfria freespins imorgon
  • Gå till ComeOn’s butik imorgon och samla på dig otroliga bonus-deals

Anmäl dig idag den 23/11 och samla på dig dina bonusar imorgon den 24/11

Välkomstbonusen hos ComeOn

För dig som är ny medlem hos ComeOn väntar den en härlig och välkomnande bonus som hjälper dig att dra igång spelandet med buller och brak! Du kommer först få 10 insättningsfria freespins på NetEnts populära spelautomat Starburst. Därefter kan du välja mellan två olika insättningsbonusar, antingen väljer du att sätta in ynka 100 kronor och får hela 500 kronor att spela för! Med andra ord en bonus på 400%! Eller kan du välja att få din insättning dubblad upp till 3 000 kronor. Men det är inte allt, ComeOn kommer skicka hem 1 kg julgodis till dig inom en vecka!

Ditt välkomstpaket innehåller: 

  • 10 insättningsfria freespins på Starburst
  • Alternativ 1: 400% bonus upp till 400 kr
  • Alternativ 2: 100% bonus upp till 3 000 kr

För dig som vill veta mer om ComeOn kan läsa vår recension här. Annars kan du börja spela direkt genom att klicka på länken nedan!

Skrivet 23 november, 2017